• Home  / 
  • Oferte
  •  /  Preturi Speciale, DESTINATII de VIS | Circuite in Mexic, Vietnam si America de Sud – transport avion + cazari de 3*** de a 14 nopti. Preturi de la 1835 euro!

Preturi Speciale, DESTINATII de VIS | Circuite in Mexic, Vietnam si America de Sud – transport avion + cazari de 3*** de a 14 nopti. Preturi de la 1835 euro!

mallvacante-ro-circuite-turistice-vezi-toate-ofertele

Pentru alte destinatii surprize ce merita descoperite –  Click aici.

Circuit MEXIC 14 zile

Overview of Mexico CityITINERARIU :
ZIUA 1 – Luni.. Decolare spre Mexic. Orele de zbor si compania aeriana vor fi definitivate pana in 30.11.’14. Cazare in Cancun.

ZIUA 2 (mic dejun).Timp liber-sugestii: plaja,baie, Muzeul subacvatic, Isla Mujeres. Cazare in Cancun.

ZIUA 3 (mic dejun).In Peninsula Yukatan-vizita Chichen Itza(supranumit taramul fagaduintei) : Piramida Kukulcan (templul sarpelui), Templul Razboinicilor si Piata celor 1000 de coloane. In Merida (orasul alb), vizita (exterior): Piata Centrala, Catedrala, Primaria. Cazare in Merida.

ZIUA 4 (mic dejun). Deplasare la Uxmal-vizita: Piramida Adivino (Piramida Magicianului), Palatul Guverna-torului si Piata Calugaritei. Cazare in Palenque.

ZIUA 5 (mic dejun). In Palenque se viziteaza : Piramida Inscriptiilor,Templul Crucii,Palatul si Templul Soarelui. Langa San Cristobal de Las Casas-vizita unul din satele indiene San Juan Chamula sau Zinacantan. Vizita Cascada Aqua Azur (Cascada Albastra). Cazare in Tuxla Gutierrez.

ZIUA 6 (mic dejun). Vizita Canionul Sumidero(adanc de 1 km si lung de 14 km). Cazare in Mitla.

ZIUA 7 (mic dejun). In Mitla (fosta capitala azteca) se viziteaza Edificiul Coloanelor si Copacul Tule (peste 2000 de ani si trunchi cu diametrul de 12 m-cel mai mare din lume). Langa Oaxaca – vizita zona arheologica Monte Alban (Muntele Alb) : Mormantul nr. 7, Observatorul si Pietrele Dansatorilor.In Oaxaca vizita Catedrala si Biserica Santo Domingo, apoi popas o ora. Cazare in Pinotepa Nacional.

ZIUA 8 (mic dejun). Deplasare (260 km) la Acapulco-tur (2 ore) cu ghid local. Timp liber. Cazare in Acapulco.

ZIUA 9 (mic dejun). Timp liber .Ora 14-plecare din Acapulco. Cazare in Taxco.

ZIUA 10 (mic dejun).In Taxco (celebru centru al argintului)-shopping.Ora 10-plecare la Cholula (langa Puebla)-vizita cea mai mare piramida din Mexic (65 m=inaltime, 400 m=baza). Cazare in Mexico City.

ZIUA 11 (mic dejun). Tur (4 ore) cu ghid local, apoi vizita Muzeul de Antropologie. Timp liber. Cazare in Mexico City.

ZIUA 12 (mic dejun). Langa Ciudad de Mexico-vizita: Basilica Fecioarei de Guadalupe (cel mai adulat chip bicericesc din America Latina), Teotihuacan (locul unde muritorii devin zei) – piramidele Soarelui si Lunii, apoi Xochimilco-Venetia Mexicului.Deplasare la Mexico City. Timp liber. Cazare in Mexico City.

ZIUA 13 (mic dejun). Timp liber. Decolare spre Romania.

ZIUA 14 – Duminica. Sosire la Otopeni.

 Pret: de la 1835 EURO / Persoana sau 3670 EURO / 2 Persoane

mallvacante-aflamaimulte-rezerva

Circuit si sejur VIETNAM, 15 zile

mallvacante-spania-circuit-VietnamITINERARIU :

ZIUA 1 – Sambata Zbor spre Hanoi (Vietnam). Orele de zbor si compania aeriana vor fi definitivate pana in 30.11.’14.

ZIUA 2 Optional, plimbare (de amuzament) cu ricsa (tricicleta cu sofer) in zona veche a orasului (multe lacuri, parcuri si temple). Optional, show traditional “papusi pe apa”. Cazare in Hanoi.

ZIUA 3 (mic dejun). Tur (4 ore) Hanoi (asezat la inceputul Deltei Fluviului Rosu) care, printre altele, include si : Mausoleum Ho Chi Minh, Palatul Prezidential, lacul de vest, Templul Literaturii, cartierul colonial, Pagoda pe un pilon, etc.. Timp liber. Ora 15-deplasare la Ha Long cu oprire la Dong Trieu (vizita magazinul de ceramica). Cazare in Ha Long (Marea Chinei de Sud).

ZIUA 4 (mic dejun). Croaziera (4 ore) in Golful Ha Long (dragonul care coboara in mare) printre unele din cele aprox. 3000 de stanci (denumite dupa forma:banana, broasca testoasa, elefantul, etc.) din calcar-vizita grota Sung Sot si Pestera Loun. Timp liber. Deplasare la Hanoi – zbor spre Danang. Cina si cazare in zona Danang-Hoi An.

ZILELE 5-11 Mic dejun,cina si cazare (hotel 5 *-nominalizarea pana in 15.11.’14) in zona Danang-Hoi An.

ZIUA 5-excursie pentru vizita statiunea litorala Hoi An. Dupa amiaza plaja si baie in mare.

ZIUA 6-excursie la Da Nang-vizita Muzeul Cham si China Beach. Dupa amiaza plaja si baie in mare.

ZIUA 7-excursie pentru vizita Tinutul Sfant My Son (denumit si Valea Regilor, aici se afla ruinele fostului regat Champa unde unei femei ii era permis sa aibe mai multi barbati). Dupa amiaza plaja si baie in mare.

ZIUA 8-croaziera pe mare (optional). Duma amiaza plaja si baie in mare.

ZIUA 10-excursie de la Dandang la Hue prin Trecatoarea Hai Van(Trecatoarea Norilor, numita asa pt. ca e la 1500m) din Muntii de Marmura (in grotele sapate in munti se afla splendide temple). In Hue-croaziera (pe vasul dragon) pe Song Huang (raul parfumat),vizita:Mausoleum Imparatului Minh Mang,pagoda Thien Mu, Citadela Imperiala, Piata Dong Ba si Mausoleum Imparatului Tu Duc. Timp liber in Hue.

ZILELE 9 si 11 Plaja si baie in mare.

ZIUA 12 (mic dejun). Din Dandag zbor spre Ho Chi Minh (orasul scuterelor)-tur (4 ore) care, printre altele, include si: Palatul Norodom (Independentei),Catedrala Notre Dame,Muzeul Ramasitelor de Razboi, cladirile foarte inguste in fata si lungi in spate datorita taxelor pentru “iesirea la strada”, Pagoda Thien Hau, tunelele subterane (din razboiul cu trupele americane) Chu Chi, cartierul chinezesc cu bazarul Binh Tay, etc.Timp liber. Optional, cina in croaziera pe fluviul Mekong. Cazare in Ho Chi Minh (Saigon).

ZIUA 13 (mic dejun). Optional, excursie (50 km) cu minibusul in Delta Mekongului-croaziera la Insula Unicornului / My Tho (show cu muzica si dansuri traditionale, degustare de fructe tropicale chiar din livada si de ceai vietmanez indulcit cu miere). La intoarcere-vizita Pagoda Vinh Trang. Timp liber. Cazare in Ho Chi Minh.

ZIUA 14 (mic dejun). Zbor din Ho Chi Minh spre Romania.

ZIUA 15 – Sambata sosire Otopeni.

Pret: de la 1970 EURO / Persoana sau 3940 EURO / 2 Persoane

mallvacante-aflamaimulte-rezerva

Circuit AMERICA DE SUD DE VEST 16 zile, avion

mallvacante-spania-circuit-America-de-SudITINERARIU :

ZIUA 1 – Sambata zbor spre Peru. Orele de zbor si compania aeriana vor fi definitivate pana in 30.11.’14. Cazare in Lima.

ZIUA 2 (mic dejun). Tur (5 ore) Lima cu ghid local, include si vizite la: catedrala, Manastirea St. Francisco si Muzeul de arta. Timp liber. Ora 20 – deplasare cu autocarul la hotel. Cina cu program artistic peruan. Cazare in Lima.

ZIUA 3 (mic dejun). Deplasare la Pisco. Optional, croaziera in insulele Ballestas-situate in Parcul National Paracas(foci, lei de mare, cormorali, pinguini, etc.). Cazare in Nazca.

ZIUA 4 (mic dejun). Vizita Muzeul Civilizatie Nazca. Optional, survolarea cu avionul pentru observarea liniilor misterioase (vizibile doar din cer). Cazare in zona Abancay.

ZIUA 5 (mic dejun). Deplasare pe ruta Andenes-Huarocondo si vizita(1 ora) ruinele fortaretei incase din Ollantaytambo. Deplasare (printr-o zona cu peisaje deosebite) pe valea sacra Urubamba (afluent al Amazonului) la Machu Pichu (fostul oras al incasilor, situat la 2430 m), vizita: Palatul Regal, Templul Soarelui, Palatul Printesei si Templul Lunii. Optional, urcare (nu se recomanda) pe culmea Huayna Pichu (cea mai frumoasa si fotografiata culme din Peru). Cazare in Cuzco (3350 m).

ZIUA 6 (mic dejun). In Cuzco-vizita catedrala si Koricancha(templul Soarelui). In Pisac-vizita piata indiana. Deplasare spre Cuzco – vizita Tambo Machay (baia incasilor) si fortareata incasa Sacsayhuaman (exterior). Cazare in Cuzco.

ZIUA 7 (mic dejun). Plecare din Cuzco. Popas in cel mai inalt punct-La Raya, 4330 m. Deplasare pentru vizita : biserica din Andahuaylillas-capela sixtina a Americii de Sud,ruinele incase Raqchi si Muzeul civilizatiei Pokara. Cazare in Arequipa.

ZIUA 8 (mic dejun). Se viziteaza : orasul Arequipa (situat la poalele Vulcanului El Misti), Canionul Colca (cel mai adanc din lume), Trecatoarea Condorilor si mormintele sapate in stanca. Cazare in Arequipa sau Puno.

ZIUA 9 (mic dejun). In zona Puno-vizita Sillustani (mormintele in forma de cilindru) si Lacul Titicaca (lacul navigabil situat la 3850 m, la cea mai inalta altitudine din lume)-plimbare cu barca la insulele plutitoare Uros (unice in lume). Deplasare-trecerea frontierei in Bolivia. Cazare in Puno (Peru).

ZIUA 10 (mic dejun). Deplasare in Bolivia. Vizita Muzeul Catedralei din Copacabana-cel mai important loc de pelerinaj din America de Sud. Vizita Insula Soarelui (lacul Titicaca).Traversarea Lacului Titicaca cu vaporul. Deplasare in La Paz (situat la 3600-3800 m). Cazare in La Paz (Bolivia).

ZIUA 11 (mic dejun). Tur (5 ore) capitalei Boliviei cu ghid local (inclusiv vizita Valea Lunii-peisaj selenar). Timp liber. Optional, cina cu program artistic bolivian. Cazare in La Paz.

ZIUA 12 (mic dejun). Vizita situl arheologic Tiahuanaco. Deplasare in Chile. Cazare in Arica (Chile).

ZIUA 13 (mic dejun). Tur (3 ore) Arica cu ghid local, apoi timp liber (in compania ghidului local care ne va insoti pana la aeroport la check in). Transfer la aeroport. Ora 15.45-decolare, sosire in Santiago de Chile la ora 18.10. Tur (90 min) Santiago de Chile cu ghid local. Cazare in Santiago de Chile.

ZIUA 14 (mic dejun). Ora 8 – tur (2 ore) Santiago de Chile cu ghid local. Deplasare (80 km) pe litoralul chilian in Algarrobo (vizita- cea mai mare piscina din lume – San Alfonso del Mar resort) si in Valparaiso (tur 2 ore cu ghid local, include si o plimbare cu unul din cele 16 funiculare folosite pentru transportul local si popas pana la ora 19). Cazare in Santiago de Chile.

ZIUA 15 (mic dejun). Timp liber. Transfer la aeroport. Ora 17.30-decolare.

ZIUA 16 – Duminica, sosire in Paris, ora 11. Decolare spre Bucuresti, ora 15.25. Sosire, Otopeni, ora 19.15.

 Pret: de la 2965 EURO / Persoana sau 5930 EURO / 2 Persoane

mallvacante-aflamaimulte-rezerva

 

mallvacante-ro-circuite-turistice-vezi-toate-ofertele

Pentru toate circuitele cu transport avionClick Aici.

0 comments