• Home  / 
  • Oferte
  •  /  Oferte Last Minute | Sejur Tunisia, Monastir – Bilete Avion + 7 Nopti Cazare Incluse!!! Hoteluri 3 Stele de la 326 EURO / Persoana.

Oferte Last Minute | Sejur Tunisia, Monastir – Bilete Avion + 7 Nopti Cazare Incluse!!! Hoteluri 3 Stele de la 326 EURO / Persoana.

mallvacante-ro-sejur-tunisia-monastir-vezi-toate-ofertele

Pe aceasta pagina gasesti Top 3 Oferte Last Minute | Sejur Tunisia, Tunisia – Bilete Avion + 7 Nopti Cazare Incluse. Click aici pentru a vedea toate ofertele si a gasi ce ti se potriveste.
 

Despre Thapsus-All

mallvacante-ro-hotel-tunisia-monastir-thapsus-3steleSituat lângă cea mai frumoasă plajă din Tunisia, hotelul cu 3 etaje se află la 5 km de orașul Mahdia. În centrul orașului se poate ajunge cu taxi , trenuleț sau autobuz. Hotelul plăcut se recomandă, în primul rând iubitorilor de sporturi și persoanelor dornice de odihnă.
Pret: de la 326 EURO / Persoana sau 651 EURO / 2 Persoane
mallvacante-aflamaimulte-rezerva

 

Despre Hotel Golden Tulip Mahdia Palace

mallvacante-ro-tunisia-monastir-Hotel-Golden-Tulip-Mahdia-Palace-5steleHotelul de lux, cu servicii de calitate superioară, construit în stil maur este situat pe malul mării. Este o alegere ideală pentru toate categoriile de vârstă.
Pret: de la 402 EURO / Persoana sau 805 EURO / 2 Persoane

 

mallvacante-aflamaimulte-rezerva

Despre Sentido Rosa Beach Thalasso

mallvacante-ro-tunisia-monastir-Hotel-Sentido-Rosa-Beach-Thalasso-4steleSituat central în zona turistică Skanes, hotelul de 4* este complet renovat. Complexul modern cu 4 etaje este situat direct pe plaja cu nisip fin și alb, oferind vederi spectaculoase spre Sousse și Monastir. Plaja este considerată ca fiind una dintre cele mai frumoase din Sahel. Decorul hotelului și facilitățile acestuia creează sentimentul de vară și confort tot timpul anului.
Pret: de la 412 EURO / Persoana sau 825 EURO / 2 Persoane
mallvacante-aflamaimulte-rezerva
mallvacante-ro-sejur-tunisia-monastir-vezi-toate-ofertele
Pentru a vedea toate ofertele speciale si last minute sejur Tunisia, Monastir – CLICK AICIGaseste ce ti se potriveste cel mai bine.